Platinum Club Classes

Week of April 15, 2019

  Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
All day
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Before 1am
1am
2am
3am
4am
5am
6am
7am
8am
9am
10am
11am
12pm
1pm
2pm
3pm
4pm
5pm
6pm
7pm
8pm
9pm
10pm
11pm
 
 
 
 
 
 
 
15 Apr 2019 - 6:30am to 7:30am
60 minutes
 
 
 
 
15 Apr 2019 - 9:00am to 10:00am
60 minutes
 
 
 
 
 
15 Apr 2019 - 1:00pm to 2:00pm
40 minutes
 
 
 
 
15 Apr 2019 - 4:30pm to 5:30pm
60 minutes
 
 
15 Apr 2019 - 5:30pm
60 minutes
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
16 Apr 2019 - 6:30am to 7:30am
60 minutes
 
 
 
 
16 Apr 2019 - 9:00am to 10:00am
60 minutes
 
 
 
 
16 Apr 2019 - 12:00pm to 1:00pm
40 minutes
 
 
 
 
 
16 Apr 2019 - 4:30pm to 5:30pm
60 minutes
 
 
16 Apr 2019 - 5:30pm to 6:30pm
60 minutes
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
17 Apr 2019 - 6:30am to 7:30am
60 minutes
 
 
 
 
17 Apr 2019 - 9:00am to 10:00am
60 minutes
 
 
 
 
 
17 Apr 2019 - 1:00pm to 2:00pm
40 minutes
 
 
 
 
 
17 Apr 2019 - 5:30pm to 6:30pm
60 minutes
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
18 Apr 2019 - 6:30am
60 minutes
 
 
 
 
18 Apr 2019 - 9:00am to 10:00am
60 minutes
 
 
 
 
18 Apr 2019 - 12:00pm to 1:00pm
40 minutes
 
 
 
 
 
18 Apr 2019 - 4:30pm to 5:30pm
60 minutes
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
20 Apr 2019 - 8:30am to 9:30am
60 minutes
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Website by Enrega