June 2019

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
27
28
29
30
31
1
2
 
 
 
 
 
1 Jun 2019 - 7:30am to 8:30am
40 minutes
 
1 Jun 2019 - 8:30am to 9:20am
50 minutes
 
1 Jun 2019 - 9:30am to 10:20am
50 minutes
 
1 Jun 2019 - 10:30am to 11:20am
50 minutes
 
2 Jun 2019 - 9:00am to 9:50am
50 minutes
 
3
4
5
6
7
8
9
3 Jun 2019 - 6:00am to 7:00am
50 minutes
 
3 Jun 2019 - 10:00am to 10:30am
30 minutes
 
3 Jun 2019 - 12:10pm to 12:50pm
40 minutes
 
3 Jun 2019 - 12:50pm to 1:10pm
20 minutes
 
3 Jun 2019 - 1:10pm to 1:50pm
40 minutes
 
3 Jun 2019 - 4:30pm to 5:00pm
30 minutes
 
3 Jun 2019 - 5:00pm to 5:30pm
30 minutes
 
3 Jun 2019 - 5:30pm to 6:20pm
50 minutes
 
4 Jun 2019 - 6:15am to 7:05am
50 minutes
 
4 Jun 2019 - 9:45am to 10:15am
30 minutes
 
4 Jun 2019 - 12:10pm to 12:50pm
40 minutes
 
4 Jun 2019 - 1:10pm to 1:50pm
40 minutes
 
4 Jun 2019 - 5:00pm to 5:30pm
30 minutes
 
4 Jun 2019 - 5:30pm to 6:20pm
50 minutes
 
4 Jun 2019 - 6:30pm to 7:20pm
50 minutes
 
5 Jun 2019 - 12:10pm to 12:50pm
40 minutes
 
5 Jun 2019 - 1:10pm to 1:50pm
40 minutes
 
5 Jun 2019 - 5:00pm to 5:30pm
30 minutes
 
5 Jun 2019 - 5:30pm to 6:20pm
50 minutes
 
6 Jun 2019 - 6:15am to 7:15am
50 minutes
 
6 Jun 2019 - 10:00am to 10:30am
30 minutes
 
6 Jun 2019 - 12:10pm to 12:50pm
40 minutes
 
6 Jun 2019 - 1:10pm to 1:50pm
40 minutes
 
6 Jun 2019 - 4:30pm to 5:20pm
30 minutes
 
6 Jun 2019 - 5:00pm to 5:30pm
30 minutes
 
6 Jun 2019 - 6:00pm to 6:30pm
50 minutes
 
7 Jun 2019 - 6:15am
50 minutes
 
7 Jun 2019 - 10:15am to 11:05am
50 minutes
 
7 Jun 2019 - 1:10pm to 1:50pm
40 minutes
 
7 Jun 2019 - 5:00pm
30 minutes
 
8 Jun 2019 - 7:30am to 8:30am
40 minutes
 
8 Jun 2019 - 8:30am to 9:20am
50 minutes
 
8 Jun 2019 - 9:30am to 10:20am
50 minutes
 
8 Jun 2019 - 10:30am to 11:20am
50 minutes
 
9 Jun 2019 - 9:00am to 9:50am
50 minutes
 
10
11
12
13
14
15
16
10 Jun 2019 - 6:00am to 7:00am
50 minutes
 
10 Jun 2019 - 10:00am to 10:30am
30 minutes
 
10 Jun 2019 - 12:10pm to 12:50pm
40 minutes
 
10 Jun 2019 - 12:50pm to 1:10pm
20 minutes
 
10 Jun 2019 - 1:10pm to 1:50pm
40 minutes
 
10 Jun 2019 - 4:30pm to 5:00pm
30 minutes
 
10 Jun 2019 - 5:00pm to 5:30pm
30 minutes
 
10 Jun 2019 - 5:30pm to 6:20pm
50 minutes
 
11 Jun 2019 - 6:15am to 7:05am
50 minutes
 
11 Jun 2019 - 9:45am to 10:15am
30 minutes
 
11 Jun 2019 - 12:10pm to 12:50pm
40 minutes
 
11 Jun 2019 - 1:10pm to 1:50pm
40 minutes
 
11 Jun 2019 - 5:00pm to 5:30pm
30 minutes
 
11 Jun 2019 - 5:30pm to 6:20pm
50 minutes
 
11 Jun 2019 - 6:30pm to 7:20pm
50 minutes
 
12 Jun 2019 - 12:10pm to 12:50pm
40 minutes
 
12 Jun 2019 - 1:10pm to 1:50pm
40 minutes
 
12 Jun 2019 - 5:00pm to 5:30pm
30 minutes
 
12 Jun 2019 - 5:30pm to 6:20pm
50 minutes
 
13 Jun 2019 - 6:15am to 7:15am
50 minutes
 
13 Jun 2019 - 10:00am to 10:30am
30 minutes
 
13 Jun 2019 - 12:10pm to 12:50pm
40 minutes
 
13 Jun 2019 - 1:10pm to 1:50pm
40 minutes
 
13 Jun 2019 - 4:30pm to 5:20pm
30 minutes
 
13 Jun 2019 - 5:00pm to 5:30pm
30 minutes
 
13 Jun 2019 - 6:00pm to 6:30pm
50 minutes
 
14 Jun 2019 - 6:15am
50 minutes
 
14 Jun 2019 - 10:15am to 11:05am
50 minutes
 
14 Jun 2019 - 1:10pm to 1:50pm
40 minutes
 
14 Jun 2019 - 5:00pm
30 minutes
 
15 Jun 2019 - 7:30am to 8:30am
40 minutes
 
15 Jun 2019 - 8:30am to 9:20am
50 minutes
 
15 Jun 2019 - 9:30am to 10:20am
50 minutes
 
15 Jun 2019 - 10:30am to 11:20am
50 minutes
 
16 Jun 2019 - 9:00am to 9:50am
50 minutes
 
17
18
19
20
21
22
23
17 Jun 2019 - 6:00am to 7:00am
50 minutes
 
17 Jun 2019 - 10:00am to 10:30am
30 minutes
 
17 Jun 2019 - 12:10pm to 12:50pm
40 minutes
 
17 Jun 2019 - 12:50pm to 1:10pm
20 minutes
 
17 Jun 2019 - 1:10pm to 1:50pm
40 minutes
 
17 Jun 2019 - 4:30pm to 5:00pm
30 minutes
 
17 Jun 2019 - 5:00pm to 5:30pm
30 minutes
 
17 Jun 2019 - 5:30pm to 6:20pm
50 minutes
 
18 Jun 2019 - 6:15am to 7:05am
50 minutes
 
18 Jun 2019 - 9:45am to 10:15am
30 minutes
 
18 Jun 2019 - 12:10pm to 12:50pm
40 minutes
 
18 Jun 2019 - 1:10pm to 1:50pm
40 minutes
 
18 Jun 2019 - 5:00pm to 5:30pm
30 minutes
 
18 Jun 2019 - 5:30pm to 6:20pm
50 minutes
 
18 Jun 2019 - 6:30pm to 7:20pm
50 minutes
 
19 Jun 2019 - 12:10pm to 12:50pm
40 minutes
 
19 Jun 2019 - 1:10pm to 1:50pm
40 minutes
 
19 Jun 2019 - 5:00pm to 5:30pm
30 minutes
 
19 Jun 2019 - 5:30pm to 6:20pm
50 minutes
 
20 Jun 2019 - 6:15am to 7:15am
50 minutes
 
20 Jun 2019 - 10:00am to 10:30am
30 minutes
 
20 Jun 2019 - 12:10pm to 12:50pm
40 minutes
 
20 Jun 2019 - 1:10pm to 1:50pm
40 minutes
 
20 Jun 2019 - 4:30pm to 5:20pm
30 minutes
 
20 Jun 2019 - 5:00pm to 5:30pm
30 minutes
 
20 Jun 2019 - 6:00pm to 6:30pm
50 minutes
 
21 Jun 2019 - 6:15am
50 minutes
 
21 Jun 2019 - 10:15am to 11:05am
50 minutes
 
21 Jun 2019 - 1:10pm to 1:50pm
40 minutes
 
21 Jun 2019 - 5:00pm
30 minutes
 
22 Jun 2019 - 7:30am to 8:30am
40 minutes
 
22 Jun 2019 - 8:30am to 9:20am
50 minutes
 
22 Jun 2019 - 9:30am to 10:20am
50 minutes
 
22 Jun 2019 - 10:30am to 11:20am
50 minutes
 
23 Jun 2019 - 9:00am to 9:50am
50 minutes
 
24
25
26
27
28
29
30
24 Jun 2019 - 6:00am to 7:00am
50 minutes
 
24 Jun 2019 - 10:00am to 10:30am
30 minutes
 
24 Jun 2019 - 12:10pm to 12:50pm
40 minutes
 
24 Jun 2019 - 12:50pm to 1:10pm
20 minutes
 
24 Jun 2019 - 1:10pm to 1:50pm
40 minutes
 
24 Jun 2019 - 4:30pm to 5:00pm
30 minutes
 
24 Jun 2019 - 5:00pm to 5:30pm
30 minutes
 
24 Jun 2019 - 5:30pm to 6:20pm
50 minutes
 
25 Jun 2019 - 6:15am to 7:05am
50 minutes
 
25 Jun 2019 - 9:45am to 10:15am
30 minutes
 
25 Jun 2019 - 12:10pm to 12:50pm
40 minutes
 
25 Jun 2019 - 1:10pm to 1:50pm
40 minutes
 
25 Jun 2019 - 5:00pm to 5:30pm
30 minutes
 
25 Jun 2019 - 5:30pm to 6:20pm
50 minutes
 
25 Jun 2019 - 6:30pm to 7:20pm
50 minutes
 
26 Jun 2019 - 12:10pm to 12:50pm
40 minutes
 
26 Jun 2019 - 1:10pm to 1:50pm
40 minutes
 
26 Jun 2019 - 5:00pm to 5:30pm
30 minutes
 
26 Jun 2019 - 5:30pm to 6:20pm
50 minutes
 
27 Jun 2019 - 6:15am to 7:15am
50 minutes
 
27 Jun 2019 - 10:00am to 10:30am
30 minutes
 
27 Jun 2019 - 12:10pm to 12:50pm
40 minutes
 
27 Jun 2019 - 1:10pm to 1:50pm
40 minutes
 
27 Jun 2019 - 4:30pm to 5:20pm
30 minutes
 
27 Jun 2019 - 5:00pm to 5:30pm
30 minutes
 
27 Jun 2019 - 6:00pm to 6:30pm
50 minutes
 
28 Jun 2019 - 6:15am
50 minutes
 
28 Jun 2019 - 10:15am to 11:05am
50 minutes
 
28 Jun 2019 - 1:10pm to 1:50pm
40 minutes
 
28 Jun 2019 - 5:00pm
30 minutes
 
29 Jun 2019 - 7:30am to 8:30am
40 minutes
 
29 Jun 2019 - 8:30am to 9:20am
50 minutes
 
29 Jun 2019 - 9:30am to 10:20am
50 minutes
 
29 Jun 2019 - 10:30am to 11:20am
50 minutes
 
30 Jun 2019 - 9:00am to 9:50am
50 minutes